Vart ska man åka på semester med tonåringar i Frankrike?

Hav, berg, kultur eller sport vistelse, föreslår vi dig ta dig tid att välja din vistelse med dina tonåringar för att på bästa sätt hantera deras ibland svåra natur under din resa. För att vägleda dig i ditt val ger vi dig några semesteridéer och resmål med tonåringar i Frankrike!

Satsa på en klubb med tonårsunderhållning

Först och främst, för framgångsrika semester med tonåringar i Frankrike, råder vi dig att satsa på en struktur med underhållning för ungdomar. Det är många hotell eller semesterbyar som erbjuder formler inklusive en club ado. Om du letar efter destinationer all inclusive i Frankrikekan du välja den region som gör dig glad för din semester eftersom du verkligen hittar dem överallt.

Delta i ungdomsklubbsaktiviteter
Delta i aktiviteter på ungdomsklubben © Sergey Novikov

I samtliga fall, dina tonåringar kommer att kunna dra nytta av en klubb speciellt utformad för dem med underhållning hela dagen och kvällen. Du är alltså garanterad att de får en bra semester, att de får nya vänner och att de är öppna för nya aktiviteter. Samtidigt lägger du alla chanser på din sida att ta vara på perfekt semester i en livlig semesterby.

Familjecamping

En annan idé som kan tilltala dina tonåringar, du kan välja camping för din nästa semester. Beroende på typ av camping kommer dina ungdomar också att dra nytta av det särskilda aktiviteter för sin åldersgrupp. Husbil eller prova, tonåringar älskar äventyr och bivacker! De kommer att vara glada över att tillbringa några dagar som tar dem ur deras dagliga liv. Också våga vild camping: det låter dig då komma närmare naturen vilket väl motsvarar många tonåringars nuvarande ambitioner.

Upptäck glädjen med camping
Upptäck glädjen med camping © Soloviova Liudmyla

Organisera en temavistelse enligt din tonårings passion

För att erbjuda den perfekta semestern till din tonåring har du också möjligheten att välja din destination enligt hans önskemål eller en praktikplats som du reserverar för honom. Till exempel, om han gillar en specifik sport, varför inte hitta honom en praktik under din semester och passa på att besöka regionen. Det finns alternativ för utöva olika idrottsliga eller konstnärliga aktiviteter sommaren. Om du har en passionerad tonåring, kanske du har en lösning för att tillbringa en fantastisk familjesemester samtidigt som du låter honom leva sin passion några timmar om dagen.

Hitta en praktikplats för din tonåring
Hitta en praktikplats för din tonåring © Monkey Business

Satsa på närhet till en nöjespark

Nöjesparker är bland de tonåringars favoritaktiviteter. FuturoskopEuropa Park, Disneyland, Parc Astérix och många fler, hittar du många parker spridda över hela territoriet. Så varför inte välja din semestermål nära en nöjespark ? Du kommer att tillbringa en fantastisk dag med din familj i parken och kommer att kunna upptäcka en ny region under din vistelse.

Njut av familjeturer
Njuter av åkattraktioner med familjen © amorn

Välj Landes som en magnifik lekplats

På destinationssidan föreslår vi dig Landes för den magnifika lekplatsen de erbjuder. Mellan hav och tallskog kan dina tonåringar ha roligt och känna sig fria. De kommer att få chansen att utöva olika sportaktiviteter, inklusive att surfa mest vackra Atlantstränder eller cykla vidare kilometer cykelvägar.

Lär dig att surfa i Landes på semester med tonåringar i Frankrike
Lär dig att surfa i Landes © Image’in

Åk på äventyr i Ardèche

Om du har äventyrliga tonåringar, vi rekommenderar Ardèche. I hjärtat av en naturen sublim, många aktiviteter som är särskilt populära bland ungdomar erbjuds i denna region. Mellan kanotpaddling i ravinerna, nautiska aktiviteter, klättring, trädklättring eller via ferratakommer du att glädja dina tonåringar medan du kopplar av i en fantastisk miljö.

Kanotpaddling i Ardèche
Kanotpaddling i Ardèche © Bernard GIRARDIN

Upptäck Dordogne med dina tonåringar

Ett annat resmål som kan passa med ungdomar, Dordogne är ett bra alternativ mellan Kulturbesök et sportaktiviteter. Du kommer att få chansen att upptäcka många slott såväl som grottor som är idealiska för tonåringar som letar efter sensationer. Du kan också erbjuda dig själv till exempel en kanotnedstigning eller prova nya sportaktiviteter.

Upptäck medeltida slott, som Beynac
Upptäck medeltida slott, som Beynac © elenas_1

Unna dig en storstadssemester i Paris eller i en storstad i Frankrike

Äntligen har du råd med en storstadssemester i Paris eller i en en annan stad i Frankrike Häll i upptäck vårt lands kulturella under. Mellan Eiffeltornet, Louvren, Montmartre eller till och med Seines stränder har du en mängd alternativ! Ordna en resa till huvudstadensom gläder hela familjen och lämnar dig oförglömliga minnen från din semester.

Upptäck Paris med semestrar med tonåringar i Frankrike
Upptäck Paris med din tonåring © Adolf

I vilket fall som helst är nyckeln till en framgångsrik semester med tonåringar att välja dem och förbereda dem med dem!

Du har nu några idéer för semester med tonåringar i Frankrike! Beroende på dina önskemål kan du även satsa på ovanliga platser eller gömda skatter för att glädja dina ungdomar.

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *