De 5 bästa mobilapparna för samåkning

Samåkning: tänk om vi reste tillsammans?

Det finns många tips på webben för billiga resor. Men ett av de mest fashionabla sätten för tillfället är säkerligen samåkning. Så för att hjälpa dig hitta rätt förare (eller rätt passagerare) finns här 5 samåkningssajter och appar att ladda ner till din smartphone.

Samåkning medan du jobbar

Med nästan 50 000 resor som erbjuds varje dag och 25 partnerföretag, förenklar Wayz-Up de anställdas resor genom att bespara dem huvudvärken med kollektivtrafiken. Tillgänglig på iOS et Android, appen tillåter rättvis beräkning av resekostnader och snabb anslutning av samåkare. Den idealiska lösningen för att sätta gemytlighet i hjärtat av dagliga resor.

Samåkningsapp: Wayz-Up

Ekologisk och ekonomisk samåkning!

Det gröna hjulet erbjuder resor hem till jobbet till oslagbara priser. Helt gratis och utan annonser anpassar sajten sig till alla skärmar (smarttelefoner, surfplattor etc.). Om du är trött på föroreningar, individualism, energislöseri och ”rulla eller dö” låter La Roue verte dig åka kollektivt och utan provision. Körsbär på kakan ; du behöver inte trampa för att vara miljövänlig!

Samåkningsapp: The Green Wheel

När SNCF engagerar sig!

Är det för att motverka blockeringar på grund av strejker eller för att bevisa för oss att allt är möjligt med det? Ändå har SNCF sin egen samåkningsapplikation. Perfekt för korta resor, l’appli Idvroom erbjuder sina användare flexibla tidtabeller, anpassningsbara rutter och förenklade betalningsmetoder. Så stanna inte vid kajen, om du inte redan har gjort det, hoppa på tåget och ladda ner Idvroom-appen.

Samåkningsapp: ID Vroom

Europa är ditt!

Inget mer liftkrångel och tendinit i tummen för att komma till hamnen i Amsterdam eller gå och dricka en Guinness på Irland. Med Blablacar-appen, kan du resa över hela Europa genom att helt enkelt skriva med fingertopparna på din smartphone. Förstärkt av sin ledande position på samåkningsmarknaden, är Blablacar fortfarande avgörande för organisationen av långa eller medelstora resor. Inga obehagliga överraskningar: allas profil är sökbar och användarrecensioner hjälper dig att välja din idealiska resepartner. Om affiniteter kan du till och med gynna bla, bla bla eller bla bla, nämligen att diskutera eller vara tyst.

Ile de France och Paris strand

För resor i regionen Ile-de-France, från förort till förort, är Citygoo en lättanvänd applikation, tillgänglig påApp Store et Google Play. Den är pålitlig och effektiv och låter dig välja förare utifrån deras tidigare resor, men också på det pris du vill investera i din resa. Du kan till och med välja bilmodell som tar dig till Champs Élysées. Så för dig, blir det en limousine eller en elbil?

Samåkningsapp: Citygoo
nämna02

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *