De vackraste landskapen i Portugal i bilder

Önskan att fördjupa dig i naturen, att beundra fantastiska panoramabilder med frodig vegetation eller att sola sig på en exceptionell vild strand? Du är på rätt plats! Landskapen i Portugal är lika magnifika och bevarade som de är unika. De transporterar dig med sin skönhet och föryngrar dig med sin intensitet. Oavsett om det är ett intrång i en av dess extraordinära öar eller ett dopp i dess otaliga naturparker, inbjuder de portugisiska länderna dig att fly och dagdrömma. Ta en titt på ett urval av vackraste landskapen i Portugal Missa inte !

Sintra och son skrämmande plage Praia da Ursa

Beläget bredvid Cabo da Roca-platsen, måste du hitta en liten grusväg. Den här åker slalom mellan den låga vegetationen på klippkanten, innan den börjar en slingrig och brant nedförsbacke mot en ren stund av glädje. Ce liten bit av himlen, otämjbar, förtjänar och det är bra! en av bästa stränderna i Portugal erbjuder sig själv till dig i fullständig integritet…

Ursa strand
Ursa Beach ©Bianca

Serra da Estrela och dess månghundraåriga traditioner

Önskan om en riktig portugisisk fördjupning stör dig? Vill du utbyta och lära dig mer om landets traditioner? Lämna utan dröjsmål till stjärna berg ! Lite välbesökt, kommer du att ha möjlighet att landa framför hisnande panoramabilder, medan du provar vin och typiska bergsostar från platsen. Magnifika landskap i Portugal väntar dig i denna fortfarande föga kända region. Ensam i världen, tveka inte att chatta med lokala herdar och lokalbefolkningen: garanterad nedsänkning!

Serra da Estrela landskap i Portugal
Serra da Estrela ©Nuno Valente / AdobeStock

Porto och dess färgglada sluttningar

Denna fascinerande stad är lika dynamisk som färgstark, ur alla synvinklar! Naturligtvis är Porto redo att avslöja sitt intensiva historiska förflutna för förbipasserande resenärer utan förbehåll. Men Porto, stark i sin generositet, donerar också hisnande stadslandskap mellan typiska färgglada hus och oslagbar utsikt över staden. Bli bekväm och njut!

Porto, Portugal
Porto ©SeanPavonePhoto / AdobeStock

Azorerna, en grönskande vulkanisk skärgård

Dessa 9 öar förlorade mitt i Atlanten lovar dig en frånkoppling som uppfyller dina önskemål! Dessa vulkaniska öar verkligen erbjuda dig varierande och otroliga landskap. Oavsett om du letar efter majestätiska sjöarav otroliga stuntsav gröna horisonter eller några svindlande klippordu kommer inte att kunna komma tillbaka besviken från denna tillflyktsort mitt i naturen!

azorerna Portugal
Azorerna, Sao Miguel ©bbsferrari / AdobeStock

Madeira, några holmar fulla av överraskningar

Dessa 4 små isolerade öar utanför Afrikas kust är kända och avundade för sina naturliga skönheter. De inbjuder dig att ta en frisk fläkt och prova de underbara vandringslederna längs kusten. Showen som erbjuds av Madeiraöarna är varierande: deras synpunkter inbjuder dig att sola och deras högsta toppar erbjuder en storslagen utsikt över en otrolig vulkanisk miljö. Från ö till ö kommer du att upptäcka några av de mest bländande landskapen i Portugal!

Madeira vandring
Madeira vandringsled ©Piotr Krzeslak / AdobeStock

Aveiro, razzia in i Nordens Venedig

Låt dig ryckas med av vågorna och upptäck en fantastisk liten stad full av resurser! Efter en avkopplande tur på dess stora kanalervälja ett intrång i dess saltmarker, mellan hav och dammar. Avsluta ditt besök i denna stad med en promenad genom den färgglada byn Costa Nova. Hans små randiga trähus kommer att glädja dig. Denna följd av vackra portugisiska målningar visa på landets naturliga mångfald och rikedom.

Aveiro landskap i Portugal
Aveiro ©dudlajzov / AdobeStock

Ponte de Lima och dess historiska förflutna

Förutom att vara känd för sin livsglädje, sin dynamik och sin oöverträffade charm, är denna by i norr om landet erbjuder dig omgivningar bland de mest fantastiska landskapen i Portugal. Beläget i hjärtat av en frodig och grönskande region, panoramautsikt över Minho-regionen följa varandra och är inte lika. Limafloden med sina vilda banker uppmanar till kontemplation och är inte främmande för magnifika vyer av platsen.

Lima Bridge
Ponte de Lima ©Rui Vale de Sousa / AdobeStock

Dourodalen, en färgstark vinregion

Förvänta dig ingenting från denna vingårdsdal, korsad av en flod med fortfarande vilda stränder, och du kommer att få allt! Glöm attackplanen för att besöka regionen, strosa helt enkelt från ”quinta till quinta”, förlora dig själv bland de rikliga och färgglada vinstockarna, smaka på saftiga lokala produkter och framför allt njut av Portugals underbara landskap som tar form i denna otämjda flods slingor. Vad man ska ta bra bilder!

Dourodalen
Dourodalen ©Luis / AdobeStock

Naturparken Peneda Geres och dess oöverträffade äkthet

Denna reserv för oanständiga naturliga skönheter lovar att imponera på de få privilegierade som sätter sin fot på dess landområden! Promenera utan att vänta i denna bevarade natur, observera faunan och floran från Belvederes vid magiska showerandas frisk luft och våga dyka in bländande sjöar och kaskader väl kamouflerad. Du hittar i denna region, utan tvekan, ett imponerande utbud av de vackraste landskapen i Portugal.

Peneda Geres nationalpark
Peneda Geres ©Sergey Peterman / AdobeStock

Marina benagil lagoa och dess fantastiska grotta

Ryktet om detta fantastisk strand inte längre ska göras. Beläget nära en liten traditionell fiskeby, som också är värd ett besök, kommer du oundvikligen att bli förförd av dess unika och otroliga havsgrotta. Även om denna plats ibland är ett offer för sin egen framgång, kan du inte åka till Algarve utan att göra denna omväg som säkerligen kommer att lämna dig med stjärnor i ögonen!

Benagil Lagoa grottor
Benagil Grotte ©PUNTOSTUDIOFOTO Lda / AdobeStock

Ett diskret land med makalös charm, Portugal har inte överraskat dig med dess mångfald och naturliga underverk. Dessa få bilder har gett dig lusten att upptäcka några av de mest vackra landskap i Portugal ? Tveka inte att rådfråga våra olika artiklar för att rita ett korrekt porträtt av ditt värdland. Dra nytta av alla våra ådror för att uppleva din portugisiska semester så intensivt som möjligt!

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *