Mötesfest: de 5 bästa resmålen i Europa

I vilken stad i Europa ska du begrava ditt singelliv?

Mötesfesten är ett viktigt steg innan bröllopet. En unik och oförglömlig dag att dela med vänner och nära och kära. För att begrava ditt singelliv som det borde vara, vad kan vara bättre än en resa till Europa! Men vilka är då de 5 bästa destinationerna i Europa för att fira denna händelse?

Budapest: för en svensexa till ett lågt pris

Ungerns huvudstad, Budapest är smeknamnet ”De sällsynta pärlorna” speciellt för sin fantastiska arkitektur. Attraktiv stad är den idealiska destinationen för att begrava ditt ungkarlsliv till ett lågt pris.
För att göra detta behöver du bara börja med ett Escape Game och en ölcykel. Tack vare denna maskin kan du besöka staden genom att trampa och dricka, innan du går till de berömda ruinpubarna. Du kan trycka på dörrarna till Szimpla Kert, referensen i Budapest för dess atmosfär och dekorationer, och avsluta kvällen i en av stadens svavelhaltiga klubbar.

Efter denna berusade kväll, inget bättre än de varma källorna (de magnifika termalbaden i Budapest) för att komma på fötter igen.

Mötesfest i Budapest
Återhämta dig från din kväll i Szechnyi-baden / © totalpics

Barcelona: se upp för den spanska värmen

Tredje mest besökta staden i Europa, Barcelona är en idealisk destination för en svensexa, i synnerhet på grund av dess historiska och arkitektoniska arv, dess kulturella rikedom… Men framför allt för dess festliga sida. Därav dess smeknamn ”staden som aldrig sover”.

Barcelona uppfyller alla kriterier för att göra en oförglömlig svensexa: solen, stränderna, atmosfären, tapasbarerna och klubbarna, de livliga gatorna utan att glömma sangria (normalt med måtta).

Mötesfest i Barcelona
Begrav ditt singelliv på stränderna i Barcelona / © JackF

Amsterdam: alla möjligheters stad

Nederländernas huvudstad, Amsterdam är en stad full av charm, festligt och framför allt nära Frankrike. Så för en svensexa utan gränser är det drömdestinationen: stygga fester, öl och rökning, allt är lagligt. För att göra detta måste du passera Red Light District, det berömda Red Light District där det finns barer och pubar, busiga butiker och där de svavelrikaste kvällarna äger rum. Till råga på allt är en stadsrundtur på en ölcykel och en kort paus på ett kafé ett måste. Och säg till dig själv att det som händer i Amsterdam stannar i Amsterdam!

Mötesfest i Amsterdam
Gå genom Amsterdams berömda Red Light District / © Nisangha

Prag: ölets och spänningens huvudstad

Tjeckiens huvudstadPrag har en stor kulturell rikedom samt ett exceptionellt arv och landskap. Staden är också känd för sitt öl, som anses vara det bästa i världen, och för sina extrema aktiviteter: karting, forsränning, paintball, bungyjump och speciellt Kalashnikov-skytte. Öl- och spänningssökare, Prag är det perfekta resmålet för en extraordinär möhippa. Och när natten väl faller på är det fest, i stadens underjordiska passager, mellan barer-restauranger och nattklubbar, garanterat atmosfär.

Mötesfest i Prag
Fest vid Moldau i Prag / © Ian Woolcock

Krakow: så många barer per kvadratmeter

Krakow, Polen, är en feststad som också har ett rikt historiskt och arkitektoniskt arv. Det är därför också en drömstad för en galen svensexa: ett stort antal barer per kvadratmeter – vilket gav honom ett världsrekord –, vackra tjejer så långt ögat når, utan att glömma Kazimierz-distriktet, en oslagbar plats för sitt trendiga barer och diskotek.

Mötesfest i Krakow
Njut av barerna i Krakows gamla stadsdel / © silverjohn

Var ska du begrava ditt ungkarlsliv?

Om du redan har bestämt dig, dela dina preferenser med oss ​​i kommentarerna, och om du redan har haft möjlighet att testa en av dessa destinationer: ge oss en feedback!

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *