De 12 vackraste Airbnb-uthyrningarna i Spanien

Med sina olika landskap, livliga städer och paradisiska öar, Spanien är ett fantastiskt semestermål! Ur boendesynpunkt är utbudet enormt och det är ibland svårt att hitta rätt bland alla annonser som erbjuds. Att välja en lägenhet eller ett hus ger dig den frihet du drömmer om! Beroende på dina önskemål eller din familjekonfiguration, här är de 12 bästa Airbnb-uthyrningarna i Spanien.

En elegant svit i Barcelona

Idealiskt beläget för att upptäcka alla attraktioner i staden, detta lägenhet kommer att tillfredsställa älskare eller ett ungt par med ett litet barn. Med sin inredning i varma men sobra toner, kombinerar charm av gammalt och modernitetdess terrass med utsikt och dess ultramoderna utrustning, här finns ett mysigt bo perfekt för en vistelse i Barcelona !

Lien: https://www.airbnb.fr/rooms/4344155

Airbnb Barcelona
Lägenhet i Barcelona © Airbnb

En rustik lägenhet i Madrid

Bland Airbnb-uthyrningarna i Spanien blev vi förälskade i detta boende som fantastiskt blandar betonggolv, original träslöjd och linnelinnen, allt utsmyckat medursprungliga dekorativa föremål med naturliga toner och material. Kan rymma upp till 6 personer tack vare sina två stora sovrum, dess geografiska läge tillåter besöka stadens centrum promenad och glöm bilen.

Lien: https://www.airbnb.fr/rooms/plus/30228643

Lägenhet i Madrid
Ett härligt rustikt vardagsrum i Madrid © Airbnb

Ett typiskt boende i Sevilla

Drömmer du om en romantisk vistelse på en autentisk plats? Vi har det du behöver! Detta superb lägenhet med morisk design påminner om stadens historia och de många influenser den har känt till. Beläget i ett gammalt residens och med utsikt över en blommig innergård, har den också en privat terrass, perfekt för en aperitif eller säg söta ingenting under stjärnhimlen !

Lien: https://www.airbnb.fr/rooms/plus/11110768

Airbnb i Spanien i Sevilla
Ett trevligt vardagsrum i Sevilla © Airbnb

I en hacienda på Kanarieöarna

La Villa Plantacion s’intègre dans un vacker ram : naturreservatet ”Barranco Ruiz”, i San Juan de La Rambla. Det räcker med att säga att om du vill koppla av från vardagen kommer det att uppfylla alla dina önskemål! Exteriören har utsikt över en ekologisk bananplantage, medan interiören är dekorerad med smak och finess : en perfekt plats för en avkopplande vistelse i Kanarieöarna.

Lien: https://www.airbnb.fr/rooms/17690993

En vacker hacienda på Kanarieöarna
En vacker hacienda på Kanarieöarna © Airbnb

En drömvy på Menorca

Beläget på klipporna på en klippa erbjuder detta sublima hus en panoramautsikt över havet och är en av de vackraste Airbnb-uthyrningarna i Spanien. Utanför är stenträdgården anlagd i terrasser medan inredningen är ljus och mysig. burk rymmer upp till 6 resenärerär det idealiskt beläget för att utforska alla skatter ön Menorcapå Balearerna.

Lien: https://www.airbnb.fr/rooms/8338269

Airbnb terrass i Spanien
Terrass med utsikt © Airbnb

Ett bohemiskt hus på Costa del Sol

Vill du ha sol, middagar på terrassen och oändliga bad? Titta på det här villa med pool, som erbjuder direkt tillgång till stranden. Inredning med afrikanska toner, charmig uteplats där det är gott att koppla av, lummig trädgård… allt finns där för dig. ha en riktig semestermed en stressnivå nära noll!

Lien: https://www.airbnb.fr/rooms/53148066

Airbnb villa med pool i Spanien
Villa med pool © Airbnb

En bungalow i bergen på Ibiza

En veritabel kokong i frodig grönska, denna djärvt inredda bungalow kommer att charma naturälskare och kommer att bjuda in resenärer att koppla av. Nära till allt på Ibizadet är idealiskt beläget för att ta en promenad i stan, gå på en vandring eller lata sig på en idyllisk strand.

Lien: https://www.airbnb.fr/rooms/32232442

Bungalow i Spanien
Bungalow på Ibiza © Airbnb

En traditionell stuga i Aragon

Helt renoverad med en ekologisk oro, denna stuga kombinerar sten och träallt i en lugnande och föryngrande miljö. Detta är en av våra bästa Airbnb-uthyrning i Spanien! Varje detalj studeras för att boendet ska påverka miljön minsta möjliga, och dessutom är det magnifikt! Utanför, njut platsens lugn på terrassen eller plaska runt i den fantastiska poolen omgiven av växtlighet.

Lien: https://www.airbnb.fr/rooms/5479657

En vacker terrass i Aragon
En vacker terrass i Aragon © Airbnb

Vid floden i Galicien

För en parentes som främjar frånkoppling erbjuder La Morriña tjänster i toppklass, samtidigt som de är kvar i en rustik anda nära naturen. Med sina stora burspråk med direkt utsikt över floden, har platsen lite kanadaluft! På pricken, du kan hyra kajakerpaddlar och till och med en båt utan licens.

Lien: https://www.airbnb.fr/rooms/41061335

Airbnb-hus i Spanien
Hus med utsikt © Airbnb

Ett charmigt hus med jacuzzi på den andalusiska kusten

Det är i Marbella, i södra delen av landet, som detta exceptionellt hus som kan ta emot upp till 10 resenärer. Med familj eller vänner är det en semesterort som perfekt kombinerar chic och elegans, samtidigt som den är bekväm. Takterrassen är ett riktigt plus att sola sig i solen eller att observera Vintergatan.

Lien: https://www.airbnb.fr/rooms/plus/9306151

Airbnb-hus i Marbella
Stort hus i Marbella © Airbnb

Ett rymligt loft i Valencia

Med sitt industriella och raffinerade utseende utmanar och förför M House Loft besökare som söker efter Airbnb-uthyrning i Spanien. Att vara nära både hamnen och strandendet utgör ett utmärkt basläger för upptäck Valencia med familj eller vänner. Efter en dag av sightseeing, koppla av på terrassen vilket bidrar till styrkan i denna lägenhet.

Lien: https://www.airbnb.fr/rooms/plus/22503469

Ett loft i Valencia Airbnb
Ett loft i Valencia © Airbnb

Autentiskt boende i Granada

Typiskt för södra Spanien, detta tvåvåningshus är från 1900. Renoverat för att erbjuda allt modern komfort i en traditionell atmosfärmed marockanska inslag, är det perfekt för att lägga ner dina resväskor i Granadas historiska centrum! En annan fördel: från takterrassen har du en fantastisk utsikt över staden.

Lien: https://www.airbnb.fr/rooms/plus/31017631

Utsikt från Airbnbs tak
Utsikt från taket © Airbnb

Som du har förstått kommer dessa Airbnb-uthyrningar i Spanien att lägga charm och äkthet till din resa!

Vet du inte vilken plats du ska välja? Vår artikel om de 14 vackraste städerna i Spanien eller den på de vackraste regionerna borde vägleda dig! Om du har sjöben, varför inte avsluta din resa med en drömkryssning på Balearerna ? Och om du känner till andra exceptionella boenden, tveka inte att dela dem med oss ​​i kommentarerna, och om inte, överväg att leta efter ditt boende. på andra webbplatser (annat än Airbnb).

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *