De 10 öarna som får resenärer att drömma mest

Rankingen av de mest paradisiska öarna i världen

I 20 år har Go Voyages varit experten på flygningar och vistelser endast med flyg, oavsett din destination. En expertis som över tid gör det möjligt att identifiera de mest överraskande, romantiska, sportiga, lyxiga men också paradisiska resmålen och det var så idén att lansera en guide till drömöar uppstod.

Till den här guiden bjöds nästan 9 000 internetanvändare in att etablera topp 10 drömöar där de skulle vilja semestra. En klassificering som förbehåller sig en överraskning eftersom flykten ibland är så långt som man kan tro. Dekrypteringssekvens.

Sol, kristallklart vatten och palmer mindre än två timmar från Paris

När vi pratar om drömdestination översätter vi ofta till en väldigt avlägsen destination med många flygtimmar.

Men på den nionde positionen i klassificeringen och framför det mycket exotiska och populära Bali eller öarna i Thailand, hittar vi vår ö av skönhet, Corse ! En trevlig överraskning för en ö som inte är mindre så och som faktiskt erbjuder något att tillfredsställa sportiga och äventyrliga resenärer såväl som älskare av sysslolöshet.

Bonifacio, Corse
Bonifacios klippor, på Korsika / © Pascal Poggi

Indiska oceanen snarare än Karibien

Även om de mindre och större Antillerna erbjuder valfria destinationer är det Indiska oceanens pärlor som internetanvändare har hyllat.

På programmet för Maldiverna och Seychellernalivet för lyxiga Robinsons med bungalower på pålar, hummerfiske, långa promenader på silversandstränder bara störda av en kokosnöts fall eller en landkrabbas passage.

Den goda dosen av naturombyten ett dussin timmar från Paris och en uthärdlig jetlag förutom att vara på ofta fransktalande öar, räckte det för att dessa pärlor i Indiska oceanen fick dig att glömma de vajande rytmerna merengue eller beguine.

Anse Takamaka, Seychellerna
Anse Takamaka, Seychellerna / © Arwen
Maldiverna
Maldiverna, en drömskärgård

Stilla havet som det ultimata paradiset

Sublimerad av Gauguins målningartog Stillahavsatollen toppplatserna i rankingen. Bora Bora et Tahiti är löftet om paradiset på jorden för en tredjedel av internetanvändarna som svarade på undersökningen.

Långt väldigt långt, eftersom du behöver inte mindre än 22 timmars flygning för att nå dem; Stillahavsatollen kan se ut som ett otillgängligt paradis eftersom, även om de är hyllade, resans kostnad inte gör dem till nummer ett på försäljningslistorna.

Om du också Polynesien får dig att drömmabli inte avskräckt och följ Go Voyages mellanlandningsguide för att hitta den bästa tiden att åka på till bästa pris!

Moorea, Tahiti
Moorea, Tahiti / © Mali Mish
Bora Bora
Bora Bora, en av de vackraste öarna i världen / © Benoit Mahe

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *